Mensaje de error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls en menu_set_active_trail() (línea 2405 de /home/vhosts/bordilsmoita.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Escola de Bordils

Records de la gravació al Safareig

"Quan vam arribar al safareig estava nerviós perquè no sabia com gravar. Després la Meritxell ens va dir que primer haviem de fer uns passos per gravar amb la càmera (balanç de blancs, enfocament, enquadrament i iris). Quan em van dir que a mi em tocava fer de càmera em vaig posar molt content. L'estona passava volant fins que ja vam acabar."

 

"Jo volia fer de sonidista i ho vaig aconseguir. Em pensava que seria més divertit però el micro pesava molt i no podia seure. Em va agradar més gravar amb la càmera." 

 

"Quan vam arribar estava molt contenta i vam començar a muntar el trípode. A continuació va arribar la Siseta, tot seguit ens vam repartir la feina i estava nerviosa per saber que em tocaria. Però al final ho vam fer una mica tot. M'ha agradat fer fotos. Fer de sonidista no m'ha agradat gaire perquè pensava quan s'acabaria, perquè pesava molt la perxa. Més tard ens han deixat rentar al safareig i m'he emocionat. No volia parar. M'ho he passat genial!!!""

 

 

"El dia que vam anar al safareig em sentia emocionada de poder fer les preguntes. Estava impacient de poder fer l'entrevista a l'avia de la Maitane que es diu Paquita. Semblava que tenia papallones a la panxa perquè estava molt nerviosa. Quant vaig sentir que també anaven al riu jo em vaig quedar parada perquè no ho sabia aquestes coses. He après moltes coses com per exemple com gravar, com rentaven abans, com es fa un muntatge... Aquell va ser un dels meus millors dies.""El dia que vam anar a gravar l'àvia de la Maitane a la Sèquia Vinyals em va tocar aguantar la perxa. Era molt estrany perquè pesava bastant i com que havia d'estar ajupit i semblava com si peses encara més! Feia bastant calor i costava molt treballar. Vaig acabar molt suat." 

 

"Quan vam arribar al safareig de la Creu (que hi diu any 1932) estava molt content de veure a la Siseta i la Carme. Després havien preparat la càmera per fer els blancs, després vam muntar el trípode i estàvem buscant el lloc adequat per l'enfocament. A continuació vam fer l'enquadrament des de diferent llocs i ens ha sortit molt bé, i l'iris també ens ha sortit molt bé." 

   "No em pensava que sigues tant difícil gravar. Em va agradar gravar. Era la primera vegada que gravava. La gravació ha anat molt bé."  

 

"La Paquita va explicar moltes coses: quan rentava li feia molt mal les mans i l'aigua era molt freda. Quan rentava parlaven amb la gent, de les coses que havien fet aquell dia. M'ha agradat anar a gravar les avies perquè feien molta gracia." 

 

"M'ha agradat molt quan ens han deixat rentar la roba al Safareig, perquè mai ho havia fet. M'agradaria tornar-ho a fer!!!"

 

(imatges i textos elaborats pels alumnes de 3r i 4t)