Encontros

A Bao A Qu

Exposició a Bordils: tercera trobada

En el marc del programa europeu Comenius Regio ‘Bordils-Moita’, el dissabte 21 de juny tres representants del municipi de Moita - Agrupamento de Escolas José Afonso, Câmara Municipal da Moita i Associació Os Filhos de Lumière - han participat a l'exposició 'Descobrim Bordils i Moita' a Bordils.

La trobada és la darrera a Bordils entre els dos municipis, que van començar el projecte el curs 2012-2013.

Es poden veure una selecció de fotografies de la jornada al següent apartat.

...........................................................................................................................................

En el marco del programa europeo Comenius Regio ‘Bordils-Moita’, el sábado 21 de Junio tres representantes del municipio de Moita - Agrupamento de Escolas José Afonso, Câmara Municipal da Moita y Asociación Os Filhos de Lumière - han participado a la exposición 'Descubrimos Bordils y Moita'.

El encuentro es el último en Bordils entre los dos municipios, que empezaron el proyecto el curo 2012-2013.

Puede verse una selección de fotografias de la jornada en el siguiente apartado.

...........................................................................................................................................

No âmbito do programa europeu Comenius Régio 'Bordils-Moita', no sábado dia 21 de Junho, três representantes do município da Moita – Agrupamento de Escolas José AfonsoCâmara Municipal da Moita e Associaçã Os Filhos de Lumière – participaram na exposição 'Descubrimos Bordils y Moita' (Descobrir Bordils e Moita).Este foi o último encontro em Bordils entre os dois municípios, que desenvolveram o projeto entre 2012-2014.Pode ver-se uma selecção de fotografias desta jornada no seguinte link.

A Bao A Qu

Segona visita a Bordils

En el marc del programa europeu Comenius Regio ‘Bordils-Moita’, els dies 20 i 21 de gener cinc mestres de l’Agrupamento de Escolas José Afonso, representants de l’associació Os Filhos de Lumière i un representant de la Câmara Municipal de Moita, han participat a una trobada de treball a Bordils.

Durant l’estada han participat del dia a dia de l’escola i han intercanviat experiències amb els mestres de l’Escola de Bordils.

El curs 2013-2014 és el darrer de l’associació Comenius entre els dos municipis i durant la trobada també s’han definit les activitats finals que es portaran a terme a Moita i Bordils. 

...........................................................................................................................................

En el marco del programa europeo Comenius Regio ‘Bordils-Moita’, los días 20 y 21 de Enero cinco maestros del Agrupamento de Escolas José Afonso, representantes de la asociación Os Filhos de Lumière y un representante de la Câmara Municipal de Moita, han participado en un encuentro de trabajo en Bordils.

Durante la estancia han participado del día a día de la escuela y han intercambiado experiencias con los maestros de la Escuela de Bordils.

El curso 2013-2014 es el último de la asociación Comenius entre los dos municipios y durante el encuentro también se han definido las actividades finales que se llevaran a cabo en Moita y Bordils.

...........................................................................................................................................

Em 20 e 21 de Janeiro, no âmbito do Programa Europeu Coménius Régio "Bordils-Moita", cinco professores do Agrupamento de Escolas José Afonso, três cineastas representantes da associação Os Filhos de Lumière e um representante da Câmara Municipal da Moita participaram num encontro de trabalho em Bordils.

Durante a estadia participaram no dia a dia da Escola e partilharam experiências com os professores da Escola de Bordils e com representantes da associação A Bao A Qu.

O ano lectivo 2013-2014 é o ultimo ano da associação Coménius entre os dois municípios. Este encontro permitiu também definir em conjunto as actividades finais que serão levadas a cabo na Moita e em Bordils. 

A Bao A Qu

Visita a Moita

Els dies 28 i 29 d'octubre mestres de l’Escola de Bordils i una representació de l'Associació A Bao A Qu visiten l'Agrupamento de Escolas José Afonso, en el marc de la tercera trobada de l'intercanvi del programa europeu Comenius Regio. Durant les dues jornades de treball es visiten l'Escola Básica de Alhos Vedros, l'Escola Básica de Alhos Vedros n º 2 i l'Escola José Afonso.

.....................................................................

Los días 28 y 29 de octubre maestros de la Escuela de Bordils y una representación de la Asociación A Bao A Qu visitan el Agrupamento de Escolas José Afonso, en el marco del tercer encuentro de intercambio del programa europeo Comenius Regio. Durante las dos jornadas de trabajo se visitan la Escuela Básica de Alhos Vedros, la Escuela Básica de Alhos Vedros n º 2 y la Escuela José Afonso.

A Bao A Qu

Visita a Bordils

Els dies 8 i 9 d’abril tres mestres de l’Agrupamento de Escolas José Afonso, una representació de l’Associació Os Filhos de Lumière i de la Câmara Municipal de Moita han visitat Bordils en la segona trobada de treball conjunta en el marc del programa Comenius Regio ‘Bordils-Moita’.

Durant l’estada han participat del dia a dia de l’Escola de Bordils, veient les diferents metodologies de treball de l’escola i intercanviant experiències amb tot l’equip de mestres. També s’ha reflexionat sobre les pràctiques desenvolupades durant la primera fase del projecte a Moita i a Bordils.

                                                   ...........................................................................................................

Los días 8 y 9 de abril, tres maestras del Agrupamento de Escolas José Afonso, una representación de la Associación Os Filhos de Lumière, y de la Câmara Municipal de Moita ha visitado Bordils en el segundo encuentro de trabajo conjunto dentro del marco del programa Comenius Regio 'Bordils-Moita'. 

Durante la estancia han participado del día a día de la Escola de Bordils, viendo las diferentes metodologías de trabajo de la escuela e intercambiando experiencias con todo el equipo de maestros. También se ha reflexionado sobre las prácticas desarrolladas durante la primera fase del proyecto a Moita y a Bordils.

                                                   ...........................................................................................................

A Bao A Qu

Passejada per Girona

Benvolguts:

Els mestres ens han informat que la propera setmana vindreu a visitar-nos. Hem pensat recomanar-vos una passejada per diferents indrets de Girona que creiem us poden interessar.

Comenceu pel  Barri Vell, que és el barri més antic de Girona. Podeu entrar a la Catedral i Sant Feliu; passejar pels carrerons estrets del Call Jueu; pujar les escales de Sant Domènec -aquí trobareu el restaurant Bistrot-;  recórrer les antigues muralles des d’on contemplareu tota la ciutat;  pel camí trobareu el Museu d’Art, el Museu d’Història de la ciutat, el Museu d’Arqueologia i el Museu del Cinema; a la plaça del Vi  hi ha l’Ajuntament i el teatre municipal i ben a prop podreu gaudir de la Rambla. 

Per Girona hi passen quatre rius. L’Onyar parteix la ciutat i per això hi ha ponts per anar d’un costat a l’altre.

A part del Barri Vell, no us perdeu una caminada per la  Devesa, un parc  de plataners  que va fer construir en Napoleó.

Si us agafa gana us recomanem dos restaurants, el Koning i el Bistrot, tots dos al Barri Vell.

Aquesta web http://www.girona.cat/turisme/cat/monuments.php és la de turisme, us informa d’horaris, museus i monuments, i aquesta altra

http://www2.girona.cat/ciutat_cultura_cinema és la del Museu del Cinema.

Esperem que us agradi aquesta petita excursió. Ah! I no marxeu de Girona sense fer un petó al cul de la lleona! Així, segons diu la llegenda tornareu.

 

Us esprem dilluns. Bon viatge!

Alumnes de 5è de l’Escola de Bordils

A Bao A Qu

Segona trobada de treball / Segundo encuentro de trabajo / Segundo encontro de trabalho

Els dies 8 i 9 d’abril en el marc del Comenius Regio ‘Bordils –Moita’, representants de l’Agrupamento de Escolas José Afonso, la Câmara Municipal da Moita i l’Associació Os Filhos de Lumière visitaran Bordils en la segona trobada de treball conjunta.

                                                   ...........................................................................................................

Los días 8 y 9 de Abril en el ámbito del Comenius Regio 'Bordils-Moita', representantes del Agrupamiento de Escolas José Afonso, la Câmara Municipal da Moita i l’Associación Os Filhos de Lumière visitaran Bordils en el segundo encuentro de trabajo conjunto.

                                                   ...........................................................................................................

Nos dias 8 e 9 de Abril no âmbito do Coménius Regio "Bordils-Moita", representantes do Agrupamento de Escolas José Afonso, a Câmara Municipal da Moita e a Associação Os Filhos de Lumière irão visitar Bordils para o segundo encontro de trabalho conjunto.

A Bao A Qu

Primera trobada de treball / Primer encuentro de trabajo / Primeiro encontro de trabalho

Els dies 12, 13 i 14 d’octubre dues mestres de l’Escola de Bordils i una representació de l’equip de l’associació A Bao A Qu viatgen a Moita per conèixer totes les escoles i mestres que participen al Comenius Regio ‘Bordils-Moita’.

Es fan visites als tres centres educatius de l’Agrupamento de Escolas José Afonso que participen en el projecte d’intercanvi: Escola Básica 2/3 José Afonso, Escola Básica de Alhos Vedros, Escola Básica de Alhos Vedros nº2. Mestres, professors i membres de les dues associacions implicades (A Bao A Qu i Os Filhos de Lumière) es reuneixen per presentar les metodologies de treball de cada centre educatiu i intercanviar experiències; també es defineixen part de les pràctiques fotogràfiques i cinematogràfiques que articularan la correspondència.

Durant l’estada, l’Escola de Bordils i A Bao A Qu també participen al seminari 'O Cinema como experiência – Abordagens Pedagógicas’ de la XI Quinzena da Educação de Moita, presentant algunes de les experiències de creació cinematogràfica a l’escola desenvolupades durant aquests més de set anys de treball conjunt.

                                                   ...........................................................................................................

Los días 12, 13 y 14 de octubre dos maestras de la Escuela de Bordils y una representación del equipo de la asociación A Bao A Qu viajaron a Moita para conocer todas las escuelas y profesores que participan al Comenius Regio ‘Bordils-Moita’.

Se visitan los tres centros educativos del Agrupamento de Escolas José Afonso que participan en el intercambio: Escola Básica 2/3 José Afonso, Escola Básica de Alhos Vedros, Escola Básica de Alhos Vedros nº2. Maestros, profesores y miembros de las dos asociaciones implicadas (A Bao A Qu y Os Filhos de Lumière) se reúnen para presentar las metodologías de trabajo de cada centro educativo e intercambiar experiencias: también se definen parte de las prácticas fotográficas y cinematográficas que articularan la correspondencia.

Durante la estancia, la Escuela de Bordils y A Bao A Qu también participan al seminario ‘O Cinema como experiência – Abordagens Pedagógicas’ de la XI Quinzena da Educação de Moita, presentando algunas de las experiencias de creación cinematográfica en la escuela desarrolladas durante más de siete años de trabajo conjunto.

                                                   ...........................................................................................................

Nos dias 12, 13 e 14 de Outubro duas professoras da Escola de Bordils e uma representação da equipa da associação A Bao A Qu deslocaram-se á Moita para conhecer todas as escolas e professores que participam no Comenius Regio 'Bordils-Moita'.

Foram visitadas as três escolas do Agrupamento de Escolas José Afonso que participam no intercâmbio: Escola Básica 2/3 José Afonso, Escola Básica de Alhos Vedros, Escola Básica de Alhos Vedros nº 2. Educadores, professores e membros das associações envolvidas (A Bao A Qu e Os Filhos de Lumière) reuniram-se para apresentar as metodologias de trabalho em cada escola e partilhar experiências: também definiram parte das práticas fotográficas e cinematográficas que articulam a correspondência.

Durante esta estadia, a Escola de Bordils e A Bao A Qu participaram também no seminário “O Cinema como experiência – Abordagens Pedagógicas” que integrou a XI Quinzena da Educação na Moita, apresentando algumas das experiências de criação cinematográfica na escola desenvolvidas há mais de sete anos de trabalho em conjunto.

 

    [[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"46","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"1459","style":"width: 185px; height: 233px;","typeof":"foaf:Image","width":"1094"}}]]  [[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"44","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"1459","style":"width: 185px; height: 233px;","typeof":"foaf:Image","width":"1094"}}]]  [[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"45","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"1459","style":"width: 185px; height: 233px;","typeof":"foaf:Image","width":"1094"}}]]  [[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"47","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"1459","style":"width: 185px; height: 233px;","typeof":"foaf:Image","width":"1094"}}]]

Subscribe to RSS - Encontros